CVT-laulunopetus / Vocal Coaching (CVT)

Nojaan opetuksessani vahvasti CVT-pedagogiikkaan ja sen tarjoamiin menetelmiin. Olen valmistunut Kööpenhaminan Complete Vocal -instituutin kolmivuotisesta laulunopettajakoulutuksesta valtuutetuksi CVT-laulunopettajaksi vuonna 2021.  Opetan yksityisesti Tampereen Musakeskuksella Kalevassa. Lisäksi kurssitan laulajia eri instanssien kautta. Lisätietoa minusta löydät näiden verkkosivujen ”bio”-alasivulta.

Kysy lisätiedot ajantasaisesta hinnastosta ja esimerkiksi opetuspäivistä sähköpostitse: migezi@iki.fi. Halutessasi voit samalla liittyä uutiskirjeen saajien joukkoon. Lämpimästi tervetuloa CVT-treenin pariin!

Huom! Yksityistunneilla on 48h veloitukseton siirto- ja peruutusehto. Kiitos että tutustut laulutuntia ostaessasi huolellisesti varaus- ja peruutusehtoihin. Muiden tahojen hallinnoimilla kursseilla peruutuskäytännöt noudattavat järjestäjän asettamia ehtoja.


TARJOAN CVT-LAULUNOPETUSTA KAIKENLAISIIN TARPEISIIN:

1️⃣ YKSITYISTUNNIT (live, Tampereen Kaleva)
2️⃣ YKSITYISTUNNIT (online)
3️⃣ ”KEVÄTKEIKKAKURSSI” (Tampere, kevät 2024) ILMOTTAUTUMINEN AUKI!
4️⃣ CVT-EFEKTIKURSSI (Tampere, kevät 2024) ILMOTTAUTUMINEN AUKI!
5️⃣ MUUT TULEVAT KURSSIT
6️⃣ RÄÄTÄLÖIDYT CVT-TYÖPAJAT LAULURYHMILLE JA KUOROILLE
7️⃣ JOTAIN MUUTA – MITÄ? (Ota yhteyttä jos voin palvella!)
8️⃣ LISÄTIETOA CVT-MENETELMÄSTÄ

Yksityistuntien ja työpajojen buukkaukset:
migezi@iki.fi
Kurssien lisäinfo ja ilmoittautumiset: kurssikohtaiset linkit (alla)

Ajankohtaiset uutiset:
✔ www.facebook.com/mirkakaarina
✔ Instagram: mirkakaarina
✔ Tilaa noin 6-8 kertaa vuodessa ilmestyvä uutiskirje suoraan sähköpostiisi: migezi@iki.fi
_ _ _ _ _

1️⃣ YKSITYISTUNNIT (live, Tampereen Kaleva)
Yksityistunnit sopivat kaikentasoisille ja kaikenlaisista genreistä kiinnostuneille laulajille. Käytännönläheisillä tunneilla työskennellään aina laulajan tarpeiden ja toiveiden mukaan. Alottelijoiden kanssa laitetaan perusasioita kuntoon ja etsitään tehokkaita kotitreenivälineitä. Edistyneiden tai ammattilaisten kanssa voidaan vaikkapa treenata efektejä, hienosäätää konserttiohjelmistoa tai valmistautua studiosessiota varten. Tunnit livenä Tampereen Kalevassa. / Complete Vocal Technique based singing lessons in Tampere – also in English, and also online! Suitable for all genres. Please ask for more info: migezi@iki.fi.

2️⃣ YKSITYISTUNNIT (online)
Opetan myös verkossa Zoom-alustalla. Verkko-opetus tapahtuu pääsääntöisesti varsinaisten opetustuntieni ulkopuolella, koska verkkoyhteys ei ole opetustilassa aina stabiili. Kysy lisää sähköpostitse: migezi@iki.fi. / I also teach online!

3️⃣ ”KEVÄTKEIKKAKURSSI” (Tampere, kevät 2024) ILMOTTAUTUMINEN AUKI! 
Tämä kurssi on suunnattu Sinulle, joka haluat treenata yleisön edessä laulamista rennosti mutta tavoitteellisesti pienryhmässä! Kukin laulaja saa valita kaksi kappaletta esitettäväksi. Tyylilaji on vapaa ja säestäjältä taipuu genre kuin genre. Pakettiin kuuluu:

  • Kaksi CVT-yksityislaulutuntia (à 45min) maalis-huhtikuussa;
  • Kaksi pienryhmässä toteutettavaa treenisessiota säestäjä-kitaristi Antti Katajiston kanssa lauantaina 6.4. ja 20.4. noin klo 12:30–15:30 Sampolan kirjaston tiloissa;
  • Keikka sunnuntaina 21.4. Sisko ja sen Veli -kulttuuriravintolassa Tampereen keskustassa teknikon tukemana;
  • Miniluento lavatekniikan alkeista ja sound-check teknikon toimesta keikkapäivänä sekä
  • Laulunopettajan tuki kaikkien sessioiden aikana

Kurssin hinta on 219e. Ilmoittautuminen tapahtuu sähköpostitse (migezi@iki.fi). 

4️⃣ CVT-EFEKTIKURSSI (Tampere, kevät 2024) ILMOTTAUTUMINEN AUKI!
Kahden iltapäivän workshopissa kahlataan äänenkäytön ”syvään päätyyn” kurkkua myöten! Ttehopaketti antaa kokonaisvaltaisen kurkistuksen efektien hienomotoriseen maailmaan niin anatomian ja fysiologian näkökulmasta kuin ääniesimerkkien ja itse tekemisen avulla.

  • Kurssikuvaus: Työpaja koostuu CVT-perustekniikan ja käsitteiden lyhyestä läpikäynnistä sekä efektien esittelystä ja näihin liittyvistä harjoitteista. Kurssilla käydään läpi 10 efektiä: distortion, creak ja creaking, rattle, growl, grunt, screamsit, vibraatot, ornamentaatiot, breikit ja ilman lisääminen ääneen. Kaikki halukkaat saavat molempina kurssipäivinä oman, lyhyen opetustuokion.
  • Kenelle? Kurssi soveltuu laulajille, jotka ovat kiinnostuneita äänenkäytön fysiologiasta ja haluavat syventää osaamistaan erityisesti ääniefektien osalta. Koska efektilaulamisessa on kyse vaativasta äänenkäytöstä, on kurssi suunnattu melko edistyneille ja äänensä kanssa jo jonkin verran työskennelleille. 

Ryhmä kokoontuu kahtena lauantai-iltapäivänä 9.3. ja 23.3. klo 12:30–15:30 Sampolan kirjaston tiloissa. Kurssin hinta on 129e. Ilmottautumiset opettajalle sähköpostitse (migezi@iki.fi).

5️⃣ MUUT TULEVAT KURSSIT
Tarkentuvat myöhemmin.

6️⃣ RÄÄTÄLÖIDYT CVT-TYÖPAJAT LAULURYHMILLE JA KUOROILLE
Complete Vocal Technique -menetelmä sopii oivallisesti lauluryhmien ja kuorojen lauluteknisen harjoittelun tueksi. Tilaa omalle ryhmällesi yksilöllisesti räätälöity työpaja tai työpajojen sarja (esim. 3-6 oppituntia), jossa tutustutaan niihin CVT-työkalupakista löytyviin välineisiin, jotka tehostavat harjoitteluanne ja vievät ryhmänne yhteissointia eteenpäin – hauskasti ja käytännönläheisesti! Kysy lisää: migezi@iki.fi.

7️⃣ JOTAIN MUUTA – MITÄ?
Ota rohkeasti yhteyttä jos voin palvella Sinua tai organisaatiotasi! Helpoimmin tavoitat minut sähköpostitse: migezi@iki.fi.

8️⃣ LISÄTIETOA CVT-MENETELMÄSTÄ
Complete Vocal Technique eli Kokonaisvaltaisen äänenkäytön tekniikka on tanskalaisen Cathrine Sadolinin kehittämä laulun ja äänenkäytön menetelmä, joka perustuu ihmisen anatomiaan ja fysiologiaan sekä alan uusimpaan tutkimustietoon. CVT lähtee siitä, että kaikenlaiset äänet ja soundit on mahdollista oppia tuottamaan terveesti ja ääntä rasittamatta. Tunneista hyötyvät kaikentasoiset ja kaikenlaisia genrejä edustavat laulajat. Tekniikka kattaa myös erilaiset efektit. Lisätietoa Complete Vocal Technique -instituutin kotisivuilta: https://completevocal.institute/complete-vocal-technique/

Katso leikkimielinen YouTube-opetusvideo neljästä moodista: